Minibaschetul triumfator: Echipa de Mini a BC Rising Stars incheie perfect Campionatul Municipal

Cu o ultima victorie fulminanta impotriva echipei ABC Play, scor 82-32, echipa de minibaschet a demonstrat inca o data suprematia sa in cadrul Campionatului Municipal. In formula sa de jucatori cu Florea Stefan, Albert Sabin, Bordei Toma, Mihaila Eduard, Benchea Andrei, Filip Darius, Ivancescu Vladimir, Leonte Rares, Paraschivescu Laurentiu, Ochea Andrei, Alexandru Luca, Lacatus Octavian si Ionescu David, acesti tineri campioni nu numai ca au castigat fiecare meci, dar au facut-o fara a cunoaste gustul infrangerii in tot acest sezon.

Jucatorii, sub indrumarea atenta a antrenorului lor, au reusit sa domine fiecare intalnire cu o combinatie de abilitati tehnice, strategie bine pusa la punct si o doza sanatoasa de spirit de echipa.

In concluzie, echipa condusa de Silviu Lupusavei nu numai ca a dominat Campionatul Municipal de minibaschet, dar a facut-o cu stil si determinare.

 

Victoria categorica impotriva ABC Play marcheaza nu doar un alt succes pentru echipa de minibaschet, ci si o confirmare a statutului lor de campioni neinvinsi in cadrul Campionatului Municipal.

Iata rezultatele din acest sezon:

Bravoo baietii 👏👏👏