Sportivii nostri de la Bc Rising Stars s-au calificat in primele 12 echipe din tara la categoria U13!

Intr-o competitie acerba, in care fiecare cos castigat si fiecare defensiva reusita conteaza, BC Rising Stars si-a demonstrat calitatile atat in atac, cat si in aparare. Cu o combinatie de talent si tehnici invatate in timpul antrenamentelor, acesti tineri baschetbalisti au impresionat publicul si adversarii deopotriva.

Ceea ce face performanta lor si mai impresionanta este faptul ca majoritatea membrilor echipei sunt nascuti in anii 2012 și 2013. Acest lucru nu face decat sa sublinieze calitatea si potentialul lor incredibil, oferind o perspectiva asupra viitorului lor stralucitor.

Cu siguranta, efortul depus de acesti tineri baschetbalisti nu ar fi fost posibil fara sustinerea si indrumarea antrenorilor lor dedicati. Prin instruirea lor atenta si incurajarea dezvoltarii abilitatilor individuale si de echipa, antrenorii de la BC Rising Stars au jucat un rol crucial in succesul echipei.

De asemenea, nu putem sa nu apreciem sprijinul si implicarea familiilor si comunitatii in sustinerea acestor tineri sportivi. Cu sustinerea si incurajarea acestora, sportivii de la BC Rising Stars au avut un cadru solid in care sa-si exprime talentele si sa-si dezvolte pasiunea pentru baschet.

in aceasta valtoare de evenimente BC Rising Stars multumeste Clubului de Baschet CSS Targoviste pentru fair play.

@alelupusavei

@B.C. Rising Stars @Lupusavei_silviu #gameday #U13M #baschetpopestileordeni #bravobaieti #turneu ⛹🏻‍♂️🏀👏👌

♬ The Irishman – Paul Velchev

Mult succes baietii mai departe!! 🏀