Retrospectiva anului 2021

Cu bucurie si recunostinta facem o retrospectiva a celor mai importante realizari obtinute de sportivii familiei B.C Rising Stars Popesti Leordeni in anul 2021.
Incepem cu David Paunescu jucatorul clubului nostru care a fost selectat a treia oara pentru a face parte din Lotul national de baschet juniori U14, si are cantonament in perioada 20-30 decembrie 2021.
David a avut teza la limba romana (imbina utilul cu placutul 😀) si nu a putut fi alaturi de echipa din prima zi, luni seara a plecat impreuna cu antrenorii sai spre Cluj pentru a fi prezent la antrenamentul echipei.
Iti multumim David pentru daruirea ta, pentru munca pe care o faci cu pasiune si seriozitate, talentul nu inseamna nimic fara sacrificii si efort.
Ne mandrim cu tine!
Multumim si parintilor tai, care te incurajeaza si sustin in drumul tau spre marea performanta si pentru ca au acceptat sa sarbatoreasca Craciunul cu tine la distanta de casa!
In aceeasi masura ii felicitam si pe jucatorii de la echipa Babybaschet care au reprezentat clubul cu responsabilitate si determinare si au castigat ultimile 5 meciuri din acest an competitional.
Va multumim copii, suntem mandri de voi!
Cu seriozitate, talent si determinare putem fi in topul echipelor baschetului romanesc juvenil care isi doresc sa faca performanta!
Va multumim tuturor, parinti si bunici pentru implicarea voastra si pentru alegerea de a ne antrena impreuna!
Sarbatori cu bine !