Echipa de la categoria U16 va participa la European Youth Basketball League!

Pentru clubul de baschet Rising Stars din Popesti Leordeni, aniversarea de sapte ani este marcata de o performanta remarcabila.

Echipa de la categoria U16 (copii nascuti in 2008) va participa la European Youth Basketball League (Liga Europeana de Baschet pentru Tineri – EYBL). Este in primul rand meritul tinerilor sportivi, dar si al antrenorului, care au nevoie de toata sustinerea pentru un parcurs de succes in aceasta competitie europeana si în competitiile care vor urma. Clubul are si el toate motivele sa sarbatoreasca aceasta reusita, pentru ca s-a straduit sa atraga si sa creasca tineri din comunitatea locala in spiritul sportului de performanta.

Pentru a pregăti optim participarea la EYBL, BC Rising Stars intentioneaza sa continue procesul de selectie, pentru a consolida echipa U16 si pentru a oferi si altor tineri promitatori experienta unei competitii europene de inalt nivel.

Clubul isi va intensifica, de asemenea, eforturile de a atrage parteneri si este deschis unor acorduri care sa permita sustinerea adecvata a tinerilor sportivi.

Clubul Rising Stars a fost fondat de Silviu Lupusavei in 2017. Silviu, cu un palmares impresionat de baschetbalist profesionist, este in continuare sufletul clubului, alaturi de sotia sa, Alexandra. Puteți citi un interviu cu el aici: https://www.ziaruldesport.ro/articol_23729_zds_pg_0.htm.

Pentru o mai buna perspectiva despre EYBL si ce inseamna participarea la aceasta competitie, va sugeram sa vizitati site-ul oficial, precum si pagina oficiala de facebook.

Succes baieti!! 🏀