BC Rising Stars Popesti Leordeni este campioana Romaniei la baschet 3×3 U12!

In urma unei prestatii fenomenale, echipa de mini a BC Rising Stars Popesti Leordeni a reusit o performanta remarcabila in cadrul Campionatului National U12 de baschet 3×3 desfasurat la Costinesti. Cu o serie impresionanta de 6 victorii consecutive, jucatorii au demonstrat nu doar talentul si priceperea lor in teren, ci si echilibrul si determinarea de care au dat dovada pe tot parcursul competitiei.

Echipa condusa de antrenorul Lupusavei Silviu a reusit sa impresioneze nu doar prin abilitatile individuale ale jucฤƒtorilor, ci si prin jocul colectiv bine pus la punct. Cu o strategie bine definita si o colaborare exemplara intre toti membrii echipei, Rising Stars au dominat terenul de joc si au reusit sa isi impuna stilul de joc in fata tuturor adversarilor.

Finala a fost un adevarat spectacol pentru suporterii prezenti, iar echipa BC Rising Stars Popesti Leordeni a reusit sa se impuna in ultimele secunde, demonstrand ca sunt cu adevarat demni de titlul de campioni.

 

Felicitari echipei pentru aceasta performanta exceptionala si pentru modul in care au reprezentat cu cinste culorile clubului lor!

@alelupusavei

@B.C. Rising Stars ๐Ÿ€ ๐Ÿ‘โ›น๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐ŸŽ‰@Lupusavei_silviu ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ๐Ÿ€โ›น๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’™

โ™ฌ original sound – h

Bravoo baietii!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘